7 چیزی که مستقیما روی رتبه گوگل تاثیر ندارند.

عمر سایت شما، تگهای H1 و H2، بونس ریت و هاست اشتراکی چه ویژگی مشترکی دارند؟ اگر عنوان مطلب را خوانده باشید، دریافتهاید که هیچکدام از این موارد و چند مورد دیگر که در ادامه ذکر میشود، بهصورت مستقیم روی رتبه گوگل تأثیرگذار نیستند.
این طرز فکر بین افراد مختلف جا افتاده است که هرکاری که آنها با سایت خود یا در محیط وب انجام میدهند، مستقیما روی رتبه آنها در گوگل اثر میگذارد. باید بدانید که تاثیر برخی اقدامات روی رتبه در موتورهای جستجو بهصورت غیرمستقیم اعمال میشود. در ادامه 7 چیزی که مستقیما روی رتبه شما در گوگل تاثیر ندارند را ذکر خواهیم کرد.
1.عمر سایت شما چقدر است؟
آیا گوگل اهمیت میدهد که شما سایت خود را در سال 1998 رجیستر کرده باشید و یا سال 2008 و یا 2017؟ خیر. بههیچعنوان برای گوگل مهم نیست که سایت شما در چه سالی راهاندازی شده است. گوگل فقط به این نکته اهمیت میدهد که محتواهای شما تا چه درجهای برای کاربران مفید هستند و آیا سایت شما از پشتوانه لینکی و اتوریتی خوبی برخوردار است یا خیر.
اگر شما سایت خود را در سال 1998 راهاندازی کردهاید و هنوز هم بعدازاین همه سال با قدرت به کار خود ادامه میدهید، به احتمال زیاد شما توانستهاید که تعداد زیادی لینک بسازید و اتوریتی خوبی را نیز برای خود دست و پا کنید.
اما شاید شما فقط دو سال ابتدایی راهاندازی سایت خود را با موفقیت پست سر گذاشتهاید و در سال 2015 سایت خود را رجیستر کردهاید و توانستهاید به همین سیگنالها دست یابید. در چنین شرایطی، پاداش گوگل برای شما بیشتر است. زیرا شما توانستهاید همان اتوریتی و تاثیر را در مدتزمان کمتری به دست آورد.
2.آیا از اپلیکیشنها و یا سرویسهای گوگل استفاده میکنید یا خیر؟
بسیاری از نگران این هستند که در صورت عدم استفاده از اپلیکیشنها و یا سرویسهای گوگل، مورد غضب این موتور جستجو قرار گیرند. برخی از افراد نیز فکر میکنند که مثلا اگر ایمیل خریداری لینک را در اینباکس جیمیل خود داشته باشند، گوگل به جیمیل آنها سرک خواهید کشید و ایمیلهای آنها را میخواند تا ببیند که آیا آنها لینکهای تقلبی خریداری کردهاند یا خیر.
اما خیالتان از هر بابت راحت باشد. نه مهندسان سرویسهای گوگل و نه مهندسان واحد جستجو بههیچعنوان به ایمیلها و فایلهای شخصی شما در گوگل کاری ندارند. استفاده یا عدم استفاده از سرویسها و اپلیکیشنهای گوگل هیچ تاثیری مستقیمی روی رتبه شما در این موتور جستجو ندارد.
3.لینکها، به اشتراکگذاریها، 1+، توییتها و تعداد صفحات سایت
شما ممکن است که در فیسبوک خود ببینید که مثلا صفحه شما 17.000 بار به اشتراک گذاشته شده است. این میزان به اشتراکگذاری قطعا مقدار زیادی است. اما آیا گوگل به آن اهمیت میدهد؟ بههیچعنوان! درواقع، برای گوگل بههیچعنوان اهمیتی ندارد که مثلا صفحه شما در فلان شبکه اجتماعی چند هزار بار به اشتراک گذاشته شده است.
اما اگر این به اشتراکگذاریها به مواردی مانند افزایش ترافیک سایت، افزایش زمان ماندگاری کاربران در سایت، افزایش CTR، بهبود برندینگ و… منجر شود، تنها در این صورت است که این سیگنالهای اجتماعی برای گوگل مهم خواهند بود. بنابراین این موارد بهصورت غیرمستقیم روی رتبه شما تأثیرگذار هستند.
4.میزان بونس ریت و TIME ON SITE
بیایید فکر کنیم که میزان متوسط Time on site شما چیزی در حدود 2 دقیقه است و وقتیکه شما به میزان متوسط Time on site در سایتهای رقیب خود نگاه میکنید میبینید که بنچمارکهای صنعت شما درواقع پایینتر از میانگین هستند. اما آیا این موضوع به رتبه شما در گوگل آسیب میرساند؟ نه لزوما. میتوان اینطور تصور کرد که این بازدیدکنندگان از جاهای مختلف به سایت شما میآیند. یا حتی میتوان این تصور را نیز داشت که سایت شما از سرعت لود بالاتری برخوردار است و شما میتوانید سریعتر از رقبا اطلاعات لازم را به دست بازدیدکنندگان برسانید.
5.فناوری به کار گرفته شده در سایت
شما از هر فناوری که برای ساخت سایت خود استفاده کنید، تاثیر مستقیمی روی رتبه شما در موتورهای جستجو ندارد. اگر شما برای کد نویسی سایت خود از.NET و یا HTML استفاده کردهاید، این موضوع هیچ مشکلی برای سایت شما پیش نخواهد آورد. اگر گوگل بتواند هرکدام از این URL ها را خزش کند و محتواهای منحصربهفرد را در آنجا ببیند و محتوای دیده شده توسط گوگل با محتواهای دیده شده توسط کاربر یکی باشد، این موتور جستجو اهمیتی نمیدهد که شما از چه فناوری برای ساخت سایت خود استفاده کردهاید.
6.استفاده از هاست اشتراکی و یا هاستهای ارزانقیمت
بهصورت مستقیم و تا زمانی که استفاده از هاست اشتراکی به سرعت بارگذاری سایت و یا آپتایم آسیب نرساند، استفاده از آن مانعی ندارد. اگر هاست اشتراکی و یا استفاده از هاستینگهای ارزان قیمت روی هیچکدام از این موارد تاثیر منفی نگذاشتند و میتوانند خدماترسانی خوبی را به شما ارائه کنند، لازم نیست که در مورد استفاده از آنها نگران باشید.
7.استفاده از هدلاینها و تگها H1، H2 و H3
ما بارها و بارها این نکته را شنیدهایم که اگر هدلاین خو را بجای تگ H1 در تگ H2 قرار دهید، گوگل برای آن اهمیت بیشتری قائل است. خیر. این صحبت بههیچعنوان صحت ندارد. درواقع، حتی مطمئن نیستیم که گوگل اهمیت میدهد که آیا شما اصلا از تگهای H1، H2 و H3 استفاده میکنید یا خیر.
اگر شما از تگهای H5 یا H2 و یا H3 استفاده میکنید، این موضوع به خود شما و طراحان سایت بستگی دارد. هنوز هم در HTML باور بر این است که هدلاین باید در تگ H1 قرار بگیرد. اما بهصورت کلی اجباری در استفاده از تگها وجود ندارد.
رفرنس:آژانس دارت
برای به اشتراک گذاشتن این مطب در شبکه های اجتماعی از لینک های زیر استفاده کنید:
کسب اطلاعات بیشتر