10 نکته کاربردی برای بهبود ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ یکی از ابزارهای بسیار قدرتمند برای تشویق کاربران به تعامل با محتواست. با ایمیل مارکتینگ همچنین میتوان پایهای قدرتمند و غنی از مشتریان را در کنار خود جمع کرد.
برخلاف آن چیزی که فکر میکنید، استفاده از رویکرد ایمیل مارکتینگ سالبهسال در حال افزایش است. جیمیل در حال حاضر حدود 1 میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد و پیشبینی میشود که این رقم در سال 2020 به 3 میلیارد کاربر برسد که خود یعنی حدود نیمی از جمعیت جهان.
بنابراین برخلاف تصور عدهای، نفسهای ایمیل مارکتینگ هنوز به شماره نیفتاده است و این رویکرد قدیمی هنوز هم پابرجاست، با این تفاوت که روش انجام دادن آن سختتر شده است. در این مطلب قصد داریم ترفندهایی برای بهبود کمپینهای بازاریابی ایمیلی را با شما به اشتراک بگذاریم.
1.ایمیلهایتان را به لیستهایی بفرستید که مشتاق دریافت ایمیلهای شما هستند.
اگر ایمیلهای شما معمولاً نرخ تعاملپذیری کمی دارند، بهتر است که ارسال آنها را متوقف کنید. هر زمان که ایمیلهایی که نرخ باز کردن پایینی دارند را به یک لیست ارسال میکنید، درواقع در حال ضربه زدن به شهرت خود هستید و همچنین شانس ارتباط با مشتریان بالقوه جدید را نیز از دست خواهید داد.
خود را جای مخاطب بگذارید. وقتی دهها ایمیل از برندی دریافت میکنید که تمایلی برای تعامل با آن ندارید، حذف کردن این ایمیلها یا نشان کردن آنها بهعنوان خوانده شده اولین راهکاری است که در پیش پای شما قرار دارد. با اینباکس مخاطبان به همان شیوهای رفتار کنید که دوست دارید با اینباکس خود شما رفتار شود.
2.برای هر ایمیل، هدف داشته باشید.
اگر خودتان برای ایمیلهای ارسالی هدفی در ذهن نداشته باشید، مطمئنا دریافتکنندگان این ایمیلها نیز هدف آن را درک نخواهند کرد و ایمیل ارسالی شما قطعا به سطح آشغال فرستاده میشود. اگر برای ایمیلهایتان هدفی تعریف کنید، میتوانید تعریف موفقیت را نیز به ذهن بسپارید و لیستی را بسازید که در راستای موفقیت در بازاریابی ایمیلی حرکت کند.
در ایمیلها به مخاطبان حق انتخاب بدهید و هم از لینک درونمتنی و هم از دکمه CTA استفاده کنید. رفتار هرکس قطعا متفاوت است، بنابراین سعی کنید ایمیلهایتان منعطف باشند.
3.ایمیلهای خود را شخصیسازی و آزمایش کنید
فراموش نکنید که شخصیسازی ایمیلها یکی از مؤثرترین تکنیکهایی است که در ایمیل مارکتینگ مورد استفاده قرار میگیرد. ایمیلهایی که اختصاصاً برای طرف مقابل نوشته شده باشند و اسم شخص بهعنوان مخاطب و گیرنده در ایمیل ذکر شود، نرخ باز کردن بیشتری نیز دارند.
در موقع شخصیسازی ایمیلها، بیشازحد زیادهروی نکنید و فقط ذکر نام شخص و در صورت لزوم کمپانی تحت اداره کفایت میکند. شخصیسازی بیشازحد ایمیلها میتواند کارکردهای مثبت آن را تحت تأثیر قرار دهد.
قبل از ارسال ایمیلها نیز باید آنها را تست کنید و ببینید که آیا متنها بهدرستی نوشته شدهاند یا خیر. برای تست کردن ایمیلها، نمونههایی از آنها را به دوستان و آشنایان خود بفرستید و بازخوردهای آنها در مورد دریافت این نوع ایمیل را دریافت کنید.
4.ایمیلها را از یک اکانت شخصی بفرستید
در بازاریابی ایمیلی، از حسابهای کاربری noreply استفاده نکنید. رد پای شخصیسازی حتی در نوع ایمیل مورداستفاده نیز دیده میشود. ارسال ایمیلهایی از اکانت شخصی، نوعی حس اعتماد را در گیرنده ایجاد میکند.
5.برای آزمایش، ایمیلهایتان را در روزهای مختلف هفته بفرستید
برای به دست آوردن بهترین زمان برای ارسال ایمیل، ابتدا ایمیلهای خود را در روزها و ساعات مختلف هفته برای مشترکان ارسال کنید. در این صورت میتوانید ببینید که ایمیلهای ارسالی شما در چه روزها و ساعتهایی بهترین نرخ باز کردن را دارند. از ارسال ایمیل در آخر هفتهها نترسید و آن را نیز امتحان کنید.
6.باکسانی که فرمهای اطلاعات را پر کردهاند تعامل کنید
وقتی شخصی با دست خودش فرمی را پر میکند و اطلاعاتش از قبیل آدرس ایمیل را در اختیار شما قرار میدهد، نرخ تعاملش نیز معمولاً از کسانی که خود شما آدرس آنها را در لیست وارد کردهاید بیشتر است. این دست از افراد انتخاب کردهاند که مخاطب شما باشند و با محتواهای شما تعامل برقرار کنند. آنها این حرف را از طریق پر کردن فرم به گوش شما رساندهاند.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که هرگز لیستهای ایمیلی را خریداری نکنید؛ زیرا با خرید لیستهای ایمیل و ارسال ایمیل به اشخاصی که نمیخواهند مخاطب شما باشند، فقط به اعتبار خود لطمه وارد میکنید.
7.ایمیلهای اسپم ناخواسته و ندانسته نفرستید!
شما ممکن است حتی ندانید که در حال ارسال ایمیلهای اسپم به مخاطبان خود هستید و به همین دلیل است که تعریف اسپم در سالیان اخیر تغییر کرده است. graymail به ایمیلهایی که گفته میشود که ازلحاظ تکنیکی اسپم نیستند، زیرا خود شخص تمایلش برای دریافت آنها را اعلام کرده است؛ اما حقیقت آن است که این ایمیلهای ارسالی درواقع اسپم محسوب میشوند؛ زیرا دریافتکنندگان آنها را مستقیما به سطح زباله میفرستند.
به ندایی که افراد با باز نکردن ایمیلها بهسوی شما میفرستند، بهدقت گوش دهید.
8.اگر افراد از دریافت خبرنامه انصراف میدهند، نگران نشوید
به یاد داشته باشید که ایمیلهای ارسالی شما قطعا نمیتواند سلایق تمامی افراد را پوشش دهد و طبیعی است که برخی افراد از دریافت ایمیلهای ارسالی شما انصراف دهند. انصراف از دریافت خبرنامه میتواند این پیام را برای شما داشته باشد که موضوعات گنجانده شده در ایمیل باب طبع مخاطب واقع نشده است و آنها از طریقی محترمانه در حال ارسال این پیام به شما هستند که تمایلی به دریافت ایمیلهایتان ندارند.
تا اینجا که نباید از انصراف از دریافت ایمیل نگران شوید، اما اگر تعداد انصرافدهندگان فراتر از حد تصورتان باشد، باید دلیل آن را جویا شوید. سعی کنید برای افرادی که تمایل چندانی به ایمیلهایتان نشان نمیدهند ولی هنوز از دریافت آنها انصراف ندادهاند، ایمیلهای کمتری بفرستید.
9.اگر نرخ باز کردن در حال کاهش است، سریعا بفهمید مشکل از کجاست
اگر نرخ باز کردن ایمیلها بهسرعت و دائما در حال کاهش است، به این معنی است که شما نمیتوانید انتظارات مخاطبان خود را برآورده کنید و باید برای تبعات بدتری نیز آماده شوید. باز نکردن ایمیلها میتواند نشانهای از این باشد که شما در حال ارسال اسپم هستید و باید سریعا ارسال ایمیل به مخاطبانی که تمایلی ایمیلها ندارند را متوقف کنید. برای بهبود نرخ باز کردن ایمیل، انواع مختلف ایمیلها را امتحان کنید تا ببینید که کدامیک از آنها بهتر پاسخ میدهد.
10.اگر مخاطبان شما را اسپم شناسایی کردند، ارسال ایمیل را متوقف و به دنبال منبع شکایات بگردید
اگر دریافتکنندگان ایمیلها، برچست اسپم روی ایمیلهای شما گذاشتند، مطمئن باشید که شهرت و اعتبارتان درخطر است و حتی این امکان وجود دارد که به لیست سیاه سرویسدهندگان ایمیل منتقل شوید. اگر شکایات اسپم به دلیل منبع جدید، فرمهای بد و برآورده نشدن انتظارات است، ارسال ایمیل را کاهش دهید یا بهطور کامل متوقف کنید تا بتوانید دلایل این رفتار مخاطبان را بفهمید.
دریافت نکردن شکایات اسپم همیشه به این معنا نیستید که شما کار خود را درست انجام میدهید؛ بلکه گاهی میتواند به این معنی نیز باشد که ایمیلهای شما مستقیما به پوشه اسپم مخاطبان منتقل میشوند.
رفرنس:آژانس دارت
برای به اشتراک گذاشتن این مطب در شبکه های اجتماعی از لینک های زیر استفاده کنید:
کسب اطلاعات بیشتر